Sunday, September 18, 2011

Putrajaya Presint 17 a.k.a Sambutan merdeka & Hari Malaysia 2011

Assalamualaikum... (^_^) V

Hai, kabare semua? (: Hurmm, setelah sekian lama tak update blog, hari ni aku terpanggil untuk menulis sesuatu di dalam blog aku... SEBAB? Bagi aku, kenangan selama 10 hari (6.9.2011-16.9.2011) di Putrajaya dan di Dataran Merdeka memang tak boleh dilupakan.. it was such a great moment in my life! perghhhhh!! pelbagai memori tercipta.. bersama housemates (aku jd ketua rumah b-09-07), bersama sectionmates (C3), with other IPG's and also with the intstructors...hehe.. ada pahit, ada manis, ada masam, ada masin, tapi semua itulah asam garam kehidupan.. macam- macam benda aku belajar.. tapi yang paling penting, kami pelajar2 IPG telah mcipta sejarah baru dalam M'sia which is doing HUMAN LED performance.. the first in Malaysia n sambutan Hari Merdeka n Hari M'sia sekaligus buat kali pertama.. Sejarah telah dicipta bersama.. Rasa bangga skejap..hehe :D memang meriah sambutan tersebut n semangat yg aku kumpul masa buat persembahan on the D day mmg luar biasa.. sgt2 bersemangat terutama masa finale... Rasa puas sbb dpat buat org gembira n rasa segala penat lelah selama 10 hari di sana berbaloi.. mungkin ni yang last kami terlibat dgn sambutan kemerdekaan, tp ia akan kekal t'pahat dlm sanubari.. tanx to all who gave cooperation to me, n for those who accepted me for who am I... semoga bertemu lg kwn2.. wassalam (^_^)

Dataran Merdeka, tempat kami berlatih dan buat persembahan

Our attires, blue-black, red jacket..inside white yellow t-shirt.. siap nk pegi berlatih..hehe

Wif Nain, IPGK Bahasa Melayu, Lembah Pantai.. she was a very nice and humorous person.. feel great to know her.. (;


2 comments:

  1. patot pom cantik... ad kat awanis.. hehe

    ReplyDelete
  2. serul tgk ke?hehehe.. bknnye nmpk pon k wanis dlm tu... (:

    ReplyDelete

TQ